Julstämning i shoppen! | Runner's World
Prylar

Julstämning i shoppen!

15 dec 2017

Vi blickar mot jul och listar nedan några grymma julklappstips för alla plånböcker till den löpargalna från vår webshop. Strumpor i all ära, men är inte en prenumeration på Runner's World roligare? Beställ dina julklappar senast 17/12 för att de ska hinna skickas innan jul.

Exklusiv Runner's World t-shirt!

Tillverkad i Borås med högsta kvalitet exklusivt för Runner's World av svenska YMR Track Club. Perfekt för både den lätta joggingturen som till jeans och sneakers!

Köp här

Ölglas i 2-pack: #thereward

Den ultimata julklappen för de som ibland belönar sig med en öl (med eller utan alkohol) efter ett långpass eller en tuffare vecka! Med Runner's Worlds alldeles egna, och unika, ölglas tillverkat av Orrefors är det svårt att inte känna sig duktig med denna vassa hashtag som sällskap. Passar perfekt för 40 cl, total volym 47 cl. 

Klicka här för att köpa!

Löparguiden 2017

Nybörjare, motionär eller avancerad löpare - det spelar ingen roll! Fullmatad med tips, träningsprogram och kostråd för flera distanser är detta verkligen ett bra verktyg för alla nivåer.

Köp Löparguiden här

Fler böcker hittar du här

Ge bort en prenumeration på Runner's World!

I höst har vi haft en mycket populär kampanj tillsammans med Löplabbet där vi för 499 kronor kunnat erbjuda 10 nummer av Runner's World och en värdecheck på 500 kronor för ett par löparskor från valfri Löplabbet-butik. 

Klicka här för att ge bort prenumerationen

Vill du ha prenumerationen själv? Klicka här

Se alla våra kampanjer här

 
(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet arton med siffror i fältet här

Mest lästa just nuFölj oss

Loppkalendern

31 dec
Göteborg
31 dec
Kalmar
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Få vårt nyhetsbrev!
Boka in en fullmatad träningsdag med Lisa & Mårten den 18:e mars!

Söndagen den 18:e mars bjuder vi in till en maxad träningsdag tillsammans med Lisa Beskow och Mårten Nylen. Det blir inspirerande föreläsningar, varierande träningspass, lunch och en sportväska med goodies från Sportamore. Boka din plats redan idag!