Artiklar inom Lopp | Runner's World

Boka in en fullmatad träningsdag med Lisa & Mårten den 18:e mars!

Challenge 21K


Lopp

Nu drar vi igång årets löpsäsong med träningsträffar tillsammans med Lisa Beskow och #challenge21K-gänget med siktet mot Tjejmilen 21K!


Lopp

Föreställ dig känslan av att stå i startfållan till ditt livs lopp med Frank Sinatras "New York, New York" pumpandes ur högtalarna, och när startskottet smäller känner du Verrazanobron gunga under fötterna. New York City Marathon är helt enkelt något varje löpare måste uppleva! Bokningen av resor till 2018 års lopp är nu öppen – bland annat följer Anders Szalkai, Runner's Worlds chefredaktör, med som ledare.


Lopp

Under söndagen träffades runt 100 träningssugna tjejer när Runner´s Worlds Challenge21k höll sin första träningsträff i Stockholm. Coach Lisa Beskow inledde med en föreläsning på Clarion Hotell Sign och därefter blev det träning i Humlegården.


Lopp

Meraf Bahta infriade medaljförhoppningarna i terräng-EM i slovakiska Šamorín. Åt turkiska Yasemin Can fanns inte mycket att göra denna dag men efter hård kamp med Norges Karoline Bjerkeli Grøvdal spurtade Meraf till sig silvermedaljen på 8 km distansen.
Lopp

Loppet startade i en rasande fart. En gammal vän från Colorado, Renee, som jag tävlade med i College och senare gjort 2.27 på maraton gjorde ultra debut och hon satte upp farten direkt. Så inleder Ida Nilsson sin rapport från sitt suveräna segerlopp i det prestigefyllda The North Face 50 miles som avgjordes i omgivningarna runt San Fransisco.


Lopp

Runner´s Worlds bloggare och löparstjärna Ida Nilsson avslutar på lördag sin fantastiska trailsäsong med prestigefyllda The North Face 50 mile som avgörs i omgivningarna runt San Fransisco. Ida som är regerande mästarinna i loppet hör till favoriterna och har chans att ta hem förstapriset som ligger på 90 000 kronor.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

25 mar
Göteborg
25 mar
Örebro
27 mar
Danderyd
02 apr
Jönköping
04 apr
Lidköping
Se alla våra rekommenderade lopp


Boka in en fullmatad träningsdag med Lisa & Mårten den 18:e mars!

Söndagen den 18:e mars bjuder vi in till en maxad träningsdag tillsammans med Lisa Beskow och Mårten Nylen. Det blir inspirerande föreläsningar, varierande träningspass, lunch och en sportväska med goodies från Sportamore. Boka din plats redan idag!

Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken