Artiklar inom Lopp / Övriga lopp | Runner's World

Raketutveckling - trots ormbett och benhinnestrul

Maraton


Lopp

Det blev dubbla kenyanska guldmedaljer, genom förhandsfavoriterna Wilson Kipsang och Mary Keitany, när det 44:e NYC Marathon avgjordes i ett kallt och blåsigt New York.


Lopp

Inte på plats i det stora äpplet på söndag? Så här följer du världens största maratonlopp på distans!


Lopp

På söndag 2 november är det återigen dags för världens största och mest populära maraton. Det är utan tvekan ett starkt startfält som springer den 44:e upplagan.


Nyhet

Jojje Borssén springer New York Marathon tillsammans med artisten Petter, hans fru Mikaela och en filmkamera. Häng med runt banan och upplev festen på N.Y Marathon 2013!
Lopp

På grund av stormen Sandy blev förra årets lopp inställt, därför är många av löparna extra taggade i år vilket skulle kunna resultera i ett nytt banrekord.


Lopp

Inte långt efter beslutet att ställa in årets New York Marathon var fattat började löpare skapa egna alternativ till loppet. Många begav sig därför till Central Park för att springa en alternativ mara på söndagsmorgonen. Amerikanska Runner's World var på plats och gjorde intervjuer med löpare från hela världen.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev


Loppkalendern

31 dec
Göteborg
31 dec
Kalmar
Se alla våra rekommenderade lopp


Boka in en fullmatad träningsdag med Lisa & Mårten den 18:e mars!

Söndagen den 18:e mars bjuder vi in till en maxad träningsdag tillsammans med Lisa Beskow och Mårten Nylen. Det blir inspirerande föreläsningar, varierande träningspass, lunch och en sportväska med goodies från Sportamore. Boka din plats redan idag!