Artiklar inom Lopp / Stockholm Marathon | Runner's World

Nya bansträckningen för Stockholm Marathon i mål

Stockholm Marathon


Lopp

På presskonferensen inför 2017 års Asics Stockholm Marathon stod Japanen Yuki Kawauchi i fokus tillsammans med de svenska maratonhoppen Charlotte Karlsson och Mustafa Mohamed.


Lopp

Det är full fart på Asics Stockholm Marathon mässan inför lördagens lopp. Nummerlappen uthämtning är givetvis i fokus, och att få in maratonstämningen. Men mest poppis verkar det vara att ta en flygande bild i Asics Take off zone.


Lopp

2012 bemästrade Fredrik Uhrbom på bästa sätt det kallaste Stockholm Marathon genom tiderna. Fredrik tog hem maraton SM-guldet på herrsidan och blev totalt 5:a i loppet. Nu siktar han med hjälp av Ale, chips och chokladmousse mot en ny topp placering i lördagens ASICS Stockholm Marathon.


Lopp

Maran är inte långt borta nu, och då gäller det att optimera de sista detaljerna som kan hjälpa dig göra ditt bästa lopp. RW:s chefredaktör Anders Szalkai, med rutin från 21 fullföljda Stockholm Marathon och den senaste svenske manliga vinnaren av loppet ger här sina bästa tips.
Lopp

De stora loppen avlöser varandra. Efter ett lyckat Göteborgsvarv är det nu bara 9 dagar kvar till vårens stora maratonhändelse Asics Stockholm Marathon. Runt 17 000 löpare är anmälda och siktar mot loppet. Nu är det läge att börja skapa formen.


Lopp

Vi har tidigare berättat att redan i år blir det del mindre ändringar på Söder och Östermalm - men nästa år blir det stora förändringar. Vill du springa Stockholm Marathons klassiska bana får du passa på.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev
Boka in en fullmatad träningsdag med Lisa & Mårten den 18:e mars!

Söndagen den 18:e mars bjuder vi in till en maxad träningsdag tillsammans med Lisa Beskow och Mårten Nylen. Det blir inspirerande föreläsningar, varierande träningspass, lunch och en sportväska med goodies från Sportamore. Boka din plats redan idag!