Artiklar inom Livsstil / Jag är löpare | Runner's World

Jag är löpare: Daniella Witte

Jag är löpare


Livsstil

Från domarkarriär till VD för löpargruppen Runday. Jessica Didrikson, 37, från Orust lever nu sin dröm, när hon får arbeta med sitt nyvunna intresse: löpning.


Livsstil

Trebarnsmamman Katja Cederholm, 37 år, från Västerås, har gjort en total livsstilsförändring. Här berättar hon sin framgångssaga.


Livsstil

Om två veckor står cirka 45 000 löpare redo att delta i något av Lidingöloppets utmaningar. Det är ju inte utan att man blir nyfiken på hur Michael Thoréns eget träningsupplägg ser ut?


Livsstil

I juni blev Sofie Nelson uttagen bland tusentals motionärer för att springa utmaningen Beat the sun tillsammans med elitlöpare som Jonas Buud. Där gjorde hon en av de starkaste insatserna och visade sin kaliber som traillöpare. Nu satsar hon dessutom på kortare sträckor. Säg hej till vår nya bloggare Sofie!
Livsstil

Hon var svårt mobbad under hela sin uppväxt och blev djupt deprimerad som följd. Livet var en mardröm för synskadade Mirjana Krisanovic, 22, från Eslöv. Men när hon började löpträna förändrades allt - löpningen gav henne mening med livet.


Livsstil

Att bryta med allt och komma till en ny kultur är tufft. Men de nya vännerna i löparspåret var nyfikna på Alireza och lärde i sin tur honom allt om den svenska kulturen - om tre-fika, midsommar, svensk barnuppfostran och korvgrillning. De hjälpte honom att integrera sig i det svenska samhället.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev


Loppkalendern

31 dec
Göteborg
31 dec
Kalmar
Se alla våra rekommenderade lopp


Boka in en fullmatad träningsdag med Lisa & Mårten den 18:e mars!

Söndagen den 18:e mars bjuder vi in till en maxad träningsdag tillsammans med Lisa Beskow och Mårten Nylen. Det blir inspirerande föreläsningar, varierande träningspass, lunch och en sportväska med goodies från Sportamore. Boka din plats redan idag!