Artiklar inom Träning | Runner's World

Från joggare till löpare - så gör du

Nybörjare


Träning

Du har löptränat ett tag, blivit snabbare och mer uthållig och kanske deltagit i något lopp. Nu har dina vänner blivit inspirerade och vill haka på. Men det är tungt att börja från noll - är du för entusiastisk är risken stor att du pressar dem så hårt att de blir avskräckta och slutar springa. Här är tipsen som hjälper dem att börja!


Träning

Jordan Metzl är bästsäljande träningsboksförfattare, träningsinstruktör och rikskänd, amerikansk ortopedspecialist inom idrottsskador. Här är hans enkla styrketräningsrutin som håller dina skenben, vader och hälsenor starka och hela.


Träning

Det är ingen slump att antalet gymbesökare sjunker drastiskt i februari. Den motivation som ett nyårslöfte ger (eller att göra en #RWRunStreak) brukar inte räcka längre än så för många. Sedan halkar de flesta av oss tillbaka i våra invanda hjulspår. Därför kommer här tio knep för att hålla igång träningen – i februari och under resten av året.


Träning

Nå toppformen med tempoträning – utan överbelastning och skadeproblem! Christer Wernhult svarar på frågorna hur ofta, hur snabbt och på vilket sätt du bör öka farten i din träning.
Träning

Nytt år – nya mål! Kickstarta 2018 med de här sex supertipsen.


Träning

Att springa fartlek på en kuperad skogsslinga är ett roligt sätt att hålla formen under vinterträningen. Lämna klockan hemma och låt kroppen styra farten!
Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev
Boka in en fullmatad träningsdag med Lisa & Mårten den 18:e mars!

Söndagen den 18:e mars bjuder vi in till en maxad träningsdag tillsammans med Lisa Beskow och Mårten Nylen. Det blir inspirerande föreläsningar, varierande träningspass, lunch och en sportväska med goodies från Sportamore. Boka din plats redan idag!