Artiklar inom Triathlon / Prylar | Runner's World

Vad är skillnaden? Terrängskor vs. traditionella löparskor

Prylar


Triathlon

Årets julklapp 2014 enligt HUI Research är aktivitetsbanden som mäter allt från steg, rörelser till energiåtgång och sömn. Läs Sofia Hedströms spaning om "den nya Rolex-klockan", från RW nr 10.


Triathlon

Textilhögskolan i Borås utvecklar just nu en fiber som när den sys in i en strumpa kan mäta hur foten träffar marken och hur den rör sig i sidled under löpningen. Här berättar forskarna för SVT Sportspegeln om hur upptäckten kan förbättra ditt löpsteg.


Triathlon

När Plus i SVT testar löparbroddar visar sig stora skillnader i hur de fyra modellerna klarar påfrestningarna på snö och is.


Triathlon

Nu kan du återigen köpa ”Längdskidåkning för dig!”, en inspirerande bok för skidåkare på alla nivåer. Du hittar bland annat teknikinstruktioner, träningsråd, staktips, styrkeövningar, träningsprogram, prylguider och självklart ett kapitel om hur du förbereder dig inför ditt Vasalopp.
Triathlon

Du känner säkert till att Runner's World regelbundet testar löpskor för våra skoguider. Det är en komplicerad process som upprepas fyra gånger om året - och mycket tid, svett och vetenskap ligger bakom testresultaten. Så här går det till när världens mest avancerade och oberoende skotester görs.


Triathlon

Nyligen kunde du tävla om två stycken våtdräkter från 2XU här på sajten. Nu har vi utsett de lyckliga vinnarna - är du en av dem?


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev
Boka in en fullmatad träningsdag med Lisa & Mårten den 18:e mars!

Söndagen den 18:e mars bjuder vi in till en maxad träningsdag tillsammans med Lisa Beskow och Mårten Nylen. Det blir inspirerande föreläsningar, varierande träningspass, lunch och en sportväska med goodies från Sportamore. Boka din plats redan idag!