Artiklar inom Triathlon / Tävlingar | Runner's World

Första Ironman på full distans i Italien lockar många svenskar

Triathlon


Triathlon

Man fortsätter att separera proffsen även i nästa års IRONMAN Kalmar och Köpenhamn. 2017 tävlar herrproffsen i Kalmar och damproffsen tävlar i Köpenhamn samma helg.


Triathlon

Nu är en av nästa års största triathlonfester - IRONMAN Kalmar - slutsålt. Man räknar med fler kvinnliga och utländska deltagare till nästa års folkfest.


Triathlon

Ikväll kl 18.30 svensk tid går starten för årets Ironman World Championship på Hawaii. Så gör du för att följa triathleterna live!


Triathlon

Lördag 8 oktober avgörs Ironman World Championship på Hawaii. Åsa Lundström är med i proffsklassen och har goda chanser att placera sig väl. Utöver henne finns 35 svenskar med på startlistan i olika åldersgrupper.
Triathlon

Idag avgörs Swimrun World Championship med 120 lag som gör upp om världsmästartiteln. Följ lagen direkt här!


Triathlon

Patrik Nilsson slog inte bara sitt personbästa och sitt motstånd med råge i dagens Ironman Copenhagen. Han fullkomligt krossade det svenska rekordet på Ironmandistansen. Hans nya rekord lyder 7:49:18 efter simning på 47:53, cykling på 4:14:15 och avslutande löpning på 2:43:14! Det innebär att hans sluttid är den sjunde bästa Ironmantiden genom alla tider!


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev


Loppkalendern

31 dec
Göteborg
31 dec
Kalmar
Se alla våra rekommenderade lopp


Boka in en fullmatad träningsdag med Lisa & Mårten den 18:e mars!

Söndagen den 18:e mars bjuder vi in till en maxad träningsdag tillsammans med Lisa Beskow och Mårten Nylen. Det blir inspirerande föreläsningar, varierande träningspass, lunch och en sportväska med goodies från Sportamore. Boka din plats redan idag!