Artiklar inom Triathlon / Träning | Runner's World

Ö till Ö med Jojje Borssén

Simning


Träning

Du behöver inga krångliga test, de här tipsen är superenkla att följa.


Triathlon

SM-vinnare i plankan och triathlet. Man kan tro att Mikael Bergqvist alltid varit en idrottsentusiast, men så var inte fallet direkt. Egentligen har han inte alls någon idrottslig bakgrund, utan fick sin inspiration till att börja röra på sig genom sin fru.


Träning

Har du köpt "Din kompletta guide till löpning!" och är peppad på att komma igång? Här hittar du program och tips som ger dig en trygg och säker start i spåret.


Triathlon

2014 genomförde Jonas Colting Sverigesimmet där han simmade sträckan Stockholm - Göteborg på sex veckor. Nu är det dags igen för en stor utmaning. På torsdag den 31 mars ska Jonas tillsammans med Thobias Pettersson under en vecka simma runt Phuket i Thailand. En sträcka på ungefär 120 km. De två vill bli de första någonsin att simma runt ön. Följ med på resan!
Träning

Du har harvat på i samma tempo under en längre tid. Nu är det dags att pusha dig själv att ta ett kliv uppåt i din löpning, här är dina första steg på vägen.


Triathlon

Förutom många timmar på cykeln krävs även kompletterande styrkeövningar för att bli en starkare cyklist. Cykelcoachen Fredrik Ericsson ger dig några enkla styrkeövningar att köra på gymmet eller hemma som gör dig till en starkare cyklist.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev


Loppkalendern

31 dec
Göteborg
31 dec
Kalmar
Se alla våra rekommenderade lopp


Boka in en fullmatad träningsdag med Lisa & Mårten den 18:e mars!

Söndagen den 18:e mars bjuder vi in till en maxad träningsdag tillsammans med Lisa Beskow och Mårten Nylen. Det blir inspirerande föreläsningar, varierande träningspass, lunch och en sportväska med goodies från Sportamore. Boka din plats redan idag!