Artiklar inom Wellness | Runner's World

Välkommen till Runner's World Wellness

Wellness


Wellness

Haka på utmaningen och testa dina krafter och ditt pannben med goblet squats och burpees. Varför? För att det är kul förstås!


Wellness

Mat med inspiration från Israel av den New York-baserade kocken Michael Solomonov, kan vara det godaste och fräschaste du har ätit på den här sidan fettisdagen.


Wellness

Visste du att du blir starkare om du blir smidigare? Hur det hänger ihop? Jo, vi ska räta ut frågetecknen.


Wellness

Oavsett om du känner dig stel och orörlig på grund av din träning, eller om du har ett stillasittande jobb eller om du bara känner dig osmidig är det här programmet precis vad du behöver.
Wellness

Alla är nybörjare först - det är inte minst sant när det gäller träning. Det tar ett tag att bli bekväm när man ska börja träna, så vi vill hjälpa dig på traven.


Wellness

En bra frukost är god, proteinrik och god. Sa vi god? Här kommer fyra recept som kommer att göra dig mätt och glad direkt på morgonen.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev
Boka in en fullmatad träningsdag med Lisa & Mårten den 18:e mars!

Söndagen den 18:e mars bjuder vi in till en maxad träningsdag tillsammans med Lisa Beskow och Mårten Nylen. Det blir inspirerande föreläsningar, varierande träningspass, lunch och en sportväska med goodies från Sportamore. Boka din plats redan idag!