Artiklar inom Wellness | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Välkommen till Runner's World Wellness

Wellness


Wellness

Haka på utmaningen och testa dina krafter och ditt pannben med goblet squats och burpees. Varför? För att det är kul förstås!


Wellness

Mat med inspiration från Israel av den New York-baserade kocken Michael Solomonov, kan vara det godaste och fräschaste du har ätit på den här sidan fettisdagen.


Wellness

Visste du att du blir starkare om du blir smidigare? Hur det hänger ihop? Jo, vi ska räta ut frågetecknen.


Wellness

Oavsett om du känner dig stel och orörlig på grund av din träning, eller om du har ett stillasittande jobb eller om du bara känner dig osmidig är det här programmet precis vad du behöver.
Wellness

Alla är nybörjare först - det är inte minst sant när det gäller träning. Det tar ett tag att bli bekväm när man ska börja träna, så vi vill hjälpa dig på traven.


Wellness

En bra frukost är god, proteinrik och god. Sa vi god? Här kommer fyra recept som kommer att göra dig mätt och glad direkt på morgonen.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

24 mar
Stockholm
24 mar
Karlskrona
24 mar
Mantorp
25 mar
Göteborg
25 mar
Örebro
Se alla våra rekommenderade lopp


Boka in en fullmatad träningsdag med Lisa & Mårten den 18:e mars!

Söndagen den 18:e mars bjuder vi in till en maxad träningsdag tillsammans med Lisa Beskow och Mårten Nylen. Det blir inspirerande föreläsningar, varierande träningspass, lunch och en sportväska med goodies från Sportamore. Boka din plats redan idag!

Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken