Artiklar inom Wellness / Smart mat | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black


Wellness

En bra frukost är god, proteinrik och god. Sa vi god? Här kommer fyra recept som kommer att göra dig mätt och glad direkt på morgonen.


Wellness

Avokado är mer än bara en ersättning för smör på mackan eller en bas i din guacamole. Varför inte använda dem i smoothies och efterrätter?


Wellness

Laga och lagra mysig comfortfood när du har tid att lägga i köket och plocka fram när du behöver snabb energi och matlagningstiden inte finns.


Wellness

Handen på hjärtat – äter du 500 gram frukt och grönsaker varje dag? Gör du det tillhör du en försvinnande liten minoritet i Sverige. Men vi vill hjälpa dig på traven med 10 enkla tips.
Wellness

Pannkakor och formtoppning kanske inte brukar hänga ihop. Men det finns alternativ till de vanliga pannkakorna på vetemjöl och mjölk. Testa!


Wellness

Gör gott för miljön och få ny matinspiration genom att anpassa det du äter efter säsong. Här tittar vi närmare på det vintergröna!


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

24 mar
Stockholm
24 mar
Karlskrona
24 mar
Mantorp
25 mar
Göteborg
25 mar
Örebro
Se alla våra rekommenderade lopp


Boka in en fullmatad träningsdag med Lisa & Mårten den 18:e mars!

Söndagen den 18:e mars bjuder vi in till en maxad träningsdag tillsammans med Lisa Beskow och Mårten Nylen. Det blir inspirerande föreläsningar, varierande träningspass, lunch och en sportväska med goodies från Sportamore. Boka din plats redan idag!

Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken