Artiklar inom Wellness / Smart mat | Runner's World


Wellness

En bra frukost är god, proteinrik och god. Sa vi god? Här kommer fyra recept som kommer att göra dig mätt och glad direkt på morgonen.


Wellness

Avokado är mer än bara en ersättning för smör på mackan eller en bas i din guacamole. Varför inte använda dem i smoothies och efterrätter?


Wellness

Laga och lagra mysig comfortfood när du har tid att lägga i köket och plocka fram när du behöver snabb energi och matlagningstiden inte finns.


Wellness

Handen på hjärtat – äter du 500 gram frukt och grönsaker varje dag? Gör du det tillhör du en försvinnande liten minoritet i Sverige. Men vi vill hjälpa dig på traven med 10 enkla tips.
Wellness

Pannkakor och formtoppning kanske inte brukar hänga ihop. Men det finns alternativ till de vanliga pannkakorna på vetemjöl och mjölk. Testa!


Wellness

Gör gott för miljön och få ny matinspiration genom att anpassa det du äter efter säsong. Här tittar vi närmare på det vintergröna!


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev
Boka in en fullmatad träningsdag med Lisa & Mårten den 18:e mars!

Söndagen den 18:e mars bjuder vi in till en maxad träningsdag tillsammans med Lisa Beskow och Mårten Nylen. Det blir inspirerande föreläsningar, varierande träningspass, lunch och en sportväska med goodies från Sportamore. Boka din plats redan idag!